Fórum
 
PortalHomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Mistycal forest: Információk.

Go down 
SzerzőÜzenet
lillaclub
Admin
avatar

Age : 19

TémanyitásTárgy: Mistycal forest: Információk.   Pént. Júl. 26, 2013 3:37 am

A hely ahol ezen szerepjáték játszódik nem más mint egy erdő. Egy erdő melyet az emberek messze elkerülnek a pletykák miatt amik róla terjengenek. Állítólag az erdő lakói nem egyszerű állatok. Varázslények élnek csak abban a misztikus rengetegben. Sárkányoktól az egyszarvúkon át a mutáns farkasokig minden megtalálható ott. Az emberek el is nevezték Mistycal Forest-nek. (Azaz misztikus erdőnek). A lakóinak egyes egyedei képesek a mágiára is.


Az erdő négy nagyobb részre osztható:

1. A vízi lények birodalma azaz Aquarion :
Ide minden olyan lény kerül aki a vízhez köthető. Sellők,halak és egyebek otthonának tekinthető ez a tiszta vizű menedék. A vízi lények nagy része képes lábakat növeszteni így kapcsolatba lépni a földi teremtményekkel (rátok bízom majd hogy tudnak-e). Tele van apróbb barlangokkal amikben különleges világító kristályok sorakoznak a falakon. A terület vezetője a vízi sellők királya a furcsa természetű nagy varázshatalommal rendelkező Király kinek a nevét senki sem ismeri.


2. A sötét rengeteg azaz Darkenion:
E miatt a félelmetes hely miatt kerülik leginkább az emberek az erdőt. Vérfarkasok és Vámpírok, Górgók és egyéb szörnyek ijesztő árnyas otthona ez. Az erdő itt olyan sűrű hogy a nap is csak néhány elvétve előforduló helyen tűnik fel. Itt található a legtöbb olyan teremtmény aki képes a mágia használatára. Mélyre menő barlangrendszerei összeköttetésben állnak az Aquarion-i barlangokkal. A terület vezetője a komor és rejtélyes vámpírnő akinek a neve Drakulal.

3. A fény otthona Helionar:
Helionar a barátságos erdőlakók székhelye. Itt tanyáznak a játékos tündérek és a szépséges nimfák. Bár mindig süt itt a nap mégis ez a második legelkerültebb hely Darkenion után. Ugyanis az itteni lények előszeretettel ragadják el a kíváncsi vándorokat akiket sosem engednek vissza otthonukba. Ezen a helyen él egy erdei jótevő aki minden sérült lényt meggyógyít. A jótevő neve Morganol a harcedzett nimfa. Hozzá járnak az erdő minden sarkából gyógyulni ezért Helionar egy olyan hely ahol bárhonnan jött lényekkel összefuthatsz. (Kivéve vámpírokkal mert azok nem bírják a napfényt ugyebár)

4. A felperzselt puszta Pyrongal:
Pyrongal elsőre egy kihalt pusztaságnak tűnhet, de nem az. Tele van sárkányokkal és a legelők után kutató ménesek patáinak dobogása hallik bármerre is jársz. Gyakoriak az erdőtüzek és a harcok ezért más-néven "Barbargor"-nak is hívják (Ami az erdő nyelvén azt jelenti "a puszta ahol meghalt negyven sárkány egyetlen lónak köszönhetően aki ráadásul még csak egy csikó volt"). Nem sokat tudni róla. Csak annyi biztos hogy itt vannak a legnagyobb magaslatok. Egy kész hegység van a terület közepén. Vezetője sincsen ennek a zónának mert az itt lakók túl szabadosak ahhoz hogy vezetőjük legyen.


A lények persze átjárhatnak egyik területről a másikra harc nélkül.

A kitöltendő karakterlap:
Név:
Faj*:
Kép róla:
Kor:
Nem:
Terület:
Leírás:
Képesség(ek)**:
Célkitűzés:
Szereti***:
Nem szereti****:


A karakterek ide kérem megcsinálni. A játékot ITT találjátok meg.

* Nem muszáj olyan fajt mondanod ami kitalált. Lehetsz egy normál teremtmény is akár. De kitalálhatsz egy egészen új állatfajt is.

** Mágia vagy harci morál. Maximum 3 minimum 0 képesség található ki.

*** Mit szeret a karakter enni,inni,csinálni. Esetleg az olyan fajok amiket nagy becsben tart.

**** Előző ellentéte
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Azuy

avatar

Age : 26

TémanyitásTárgy: Re: Mistycal forest: Információk.   Szomb. Júl. 27, 2013 9:45 pm

Név:Aenka
Faj: Elf
Kép róla:

Kor: 22
Nem: Nő
Terület: Helionar

Leírás:
Aenka sokszor járja a magányos erdőket, hogy Faunokat találjon, ezért olykor olykor Darkenionba is fellelhető. Minden vágya hogy találkozzon egy faunnal, mivel csak legendákat halott róluk gyerekkorában. Rettentően makacs, és önfejű. Szeret másokat kellemetlen helyzetbe hozni. Ha valakit a barátjának fogad, azt megvédi, és ha kell bármikor segítségére siet. (Nehezen barátkozik) Sokat vándorol, nincs otthona. A falvak vendéglátó helyein húzza meg magát.

Képesség(ek):
A fején hordott szarvas agancsok, egy fehér erdőistenség levedlett agancsai. Ennek köszönhetően úgy fut a fák között, hogy észre sem lehet venni, ugyanis ha Aenka úgy akarja, láthatatlanná válik a fák közt. (Ez a falvakban nem működik) Képes tárgyakat mozgatni a gondolatával, A természeti erők közül az 'eget' birtokolja. Képes villámokat előcsalogatni testéből, vagy vihart idézni. Az utóbbival a földműveseknek kedvez, a mezők öntözését segítve Wink

Célkitűzés: Még maga se tudja, céltalanul él a nagyvilágba.

Szereti:
A faunokat, édességeket, tejeskávét.

Nem szereti:
Ha hülyének nézik, és megpróbálják félrevezetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
lillaclub
Admin
avatar

Age : 19

TémanyitásTárgy: Sorra   Vas. Júl. 28, 2013 12:33 am

Név: Sorra

Faj*: Sárkánymadár

Kép róla:

Kor: 234 év (Gyorsan megnő és sokáig él)

Nem: Nőstény
Terület: Pyrongal (ingázó)

Leírás: Sorra Pyrongal tüzes pusztáin látta meg a napvilágot. Különös fejdísszel a fején és tollas szárnyakkal született, ami igencsak szokatlan volt a sárkányok között. Amellett hogy a külburkolata is furcsa és meglepő különös erőt is birtokol. Ahelyett hogy egy fajta lángot tudna okádni Sorra mindenfajta színt és erőt ki tud hozni a perzselő erejéből. Még az is a rejtélyes ebben a teremtményben hogy hogyan lehet hogy ő vegetáriánus, mert Sorra még sosem evett húst. A családja nem taszította ki őt a furcsasága miatt így szeretet mellet érte el a tinédzser kort. (234 évvel már olyan mintha 16 vagy 17 éves lenne az emberek között.) Nemrég elindult felfedezni a különböző erdőrészeket és azok rejtelmeit. Remek szakács, ő az erdő még felfedezetlen Gordon Ramsey-e. Van egy egyedülálló ősi öklömnyi kistáskája amiben végtelen mennyiségű tárgyat képes tárolni. Utazásai során rengeteg dolgot gyűjtött bele össze így szinte bármi fellelhető nála. Nem szereti a sárkány alakját ezért elf képében szokott inkább mutatkozni. Általában barátságos és mindig mosolyog. Az anyja megtanította gyógyszerek keverésére így bármilyen nyavalyát képes kikúrálni.      

Képesség(ek)**: Ezerfajta lángok, Alakfelvevés azaz képes bármilyen formát felölteni, Gyógyüvegcséket tud készíteni amikkel majdnem minden baj megoldható, Fehér mágia: Tűz

Célkitűzés: Találni egy célkitűzést

Szereti***: Bokrok/fák gyümölcsei pirítva, A hegyi patak forrásának vize, Szereti hogyha azt csinál amit akar megkötés nélkül és arra mehet ahova gondolja.

Nem szereti****: A barátságtalan teremtményeket, Hogyha valaki kioktatja a tűzzel kapcsolatban, A húst


A hozzászólást lillaclub összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 28, 2013 12:50 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
lillaclub
Admin
avatar

Age : 19

TémanyitásTárgy: Sorra átalakult formái   Vas. Júl. 28, 2013 12:37 am

Sorra átalakult formái:
Elf:

Angyal:


Ember:


Sellő:


Vámpír:


Tündér:
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
YamiAlice

avatar

Age : 20

TémanyitásTárgy: Re: Mistycal forest: Információk.   Vas. Júl. 28, 2013 4:58 am

Név: Iduna
Faj: Angyal
Kép róla:

Kor: még ő maga sem tudja, akkor teremtették meg, amikor az első háborúk kibontakoztak az emberek között
Nem: Nő
Terület: Helionar
Leírás: Iduna egy időutazó angyal, akinek legfontosabb feladata, hogy a Föld élőlényei békében éljenek. Azért teremtették meg, hogy többi angyaltársával együtt - akiket nem ismer pontosan - az emberek és más lények közé beépüljenek, és a harcokat, viszálykodásokat megszüntessék.
Érzései nincsenek, csak azokat ismeri, amelyeket a többi élőlénytől eltanult.
A barátszerzés is ismeretlen fogalom számára. A küldetéseiben résztvevő embereket bármi áron megvédené, nem riadna vissza attól sem, ha valakit ki kéne végeznie - szerencsére ilyen eset ritkán fordul elő. Nagyon hűséges.
Az igazi alakját nem fedheti fel mások előtt, ugyanis akik így látják, azonnal meghalhatnak vagy elátkozódhatnak - ő pedig nem szeret megölni másokat, ahhoz túl tiszta a lelke állítása szerint.
Képes "megszállni" egy elhalálozott ember testét. Érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy az emberi testben az előző gazdája legfőbb érzései még ott vannak, így Iduna akarata ellenére is átveszi ezeket az érzelmeket.
Nem tud meghalni (csak más angyalok illetve a Teremtő által). Angyalteste sérthetetlen, emberi testben pedig hamar begyógyul.
Egyetlen gyenge pontja az emberi testének a hátán, a szárnyainak a helye. Ha ott támadás éri, akár napokig is eszméletlen lehet - de meghalni így sem tud.
Jelenlegi küldetése a Mistycal Forest területére sodorta, ahol a Helionarban élőkhöz csatlakozott - még nem tudja, mi a feladata.
Képesség(ek): képes a jövőbelátásra - hosszabb ideig egyszerre csak egy jövőképet tud szemmel tartani, ezen kívül pedig csak egy-két másodperccel látja a jövőt (ez főképp harcoknál lehet hasznos, így sikeresebben meg tudja védeni a társait és saját magát is). Képes még megszállni emberi testeket is, de csak azokét, akik már meghaltak.
Célkitűzés: elhozni a Földre a békét. Jelenlegi küldetése még rejtély számára, csak később kap erről információkat.
Szereti: a csendet; a természetet; a zenét; az édességeket
Nem szereti: a háborút; az ostobaságot; a hazugságot
-
Jelenlegi emberi teste:
Kép:
Főbb tulajdonságai (amiket Iduna felvett): békés, okos, ravasz, nehezen lehet kihozni a sodrából, tanulékony, kevés emberben bízik meg
Érdekesség: amikor felveszi az emberi alakját, Alice-nek hívja magát - ezt főképp más emberek előtt teszi meg
Az emberi testének előélete: egy lázadócsoport tagja volt, rengeteg ember vére száradt a kezén, egy komoly (és vesztes) csata közben vesztette életét.
-
Iduna és Alice:
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://horyronie.webnode.hu/
Azuy

avatar

Age : 26

TémanyitásTárgy: Re: Mistycal forest: Információk.   Vas. Júl. 28, 2013 8:12 pm

Kérdés:

Lehet e nem játékos karaktereket létrehozni, egy-egy szituációhoz.
Vagy a későbbiekben, ha nem lesz faun játékos, egy faun njk -t ?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
lillaclub
Admin
avatar

Age : 19

TémanyitásTárgy: Re: Mistycal forest: Információk.   Hétf. Júl. 29, 2013 12:59 am

Kérdés:

Lehet e nem játékos karaktereket létrehozni, egy-egy szituációhoz.
Vagy a későbbiekben, ha nem lesz faun játékos, egy faun njk -t ?


Igen, persze. Amíg kevesen vagyunk szükséges is lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
komakun

avatar

Age : 26

TémanyitásTárgy: Re: Mistycal forest: Információk.   Hétf. Júl. 29, 2013 9:45 am

Név: Egenderal

Faj*: Vérfarkas

Nem: Férfi
Kép róla:

Kor: 18 év

Terület: Darkenion

Leírás: Egenderal egy olyan vérfarkas aki nem változik vissza mikor lemegy a hold. Ezért is menekült el ebbe a félelmetes erdőbe ahol olyan sok hozzá hasonló tanyázik. Régen ember volt és harapás útján lett az ami, ezért emlékszik az emberekre. Nincsenek jó emlékei ennél fogva célja megölni az embereket. Ridegnek és félelmetesnek tűnik de valójában kedves és megbízható alak.

Képesség(ek)**: Erős de nagyon, Harapása

Célkitűzés: Megölni az embereket

Szereti***: A húst, A vért, A holdat

Nem szereti****: Az embereket, A növényeket, A vámpírokat
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
lillaclub
Admin
avatar

Age : 19

TémanyitásTárgy: Re: Mistycal forest: Információk.   Kedd Szept. 03, 2013 4:00 am

Újítás! Új terület:

Ám de nem ez az egész erdő. Nem ám. Van egy a többihez képest parányi kis hely is az erdőben amit főként mágusok laknak. Ez a hely a:

Az elvarázsolt város a Mesterek otthona:
A Mesterek otthona nevű terület eredetileg Pyrongal pusztáinak ékköve volt. Ugyanis itt mézédes víz folyik a patakokból és az erdő szíve is itt található. Az erdő szíve nem más mint egy madár. Egy madár mely a szívárvány színeiben pompázik. Sokan akarták megszerezni maguknak de a Fehér mágusok és az erdő becsületes lakói mindig megóvták. Hogy elkerüljék a további lopási kísérleteket az egész rengeteg legbölcsebb és legerősebb teremtményeit hívták ide hogy legyenek ők az őrzők. Ekkor vált le a terület Pyrongal-tól és lett a Mesterek otthona. Minden itteni fajnak legalább képviselője helyet kapott itt és ezért ide került a politikai központja Mistycal Forest-nek. A szív körül épült egy város ahova a mágustanoncok és a betegségükre gyógyírt keresők járnak a gyógyítókhoz akik szinte bármilyen kórságot képesek meggyógyítani. A város körül még mindig ott van egy elképesztő mágikus energia-tartalommal rendelkező kis erdőrész ahol minden sötét lelkü lény teljese legyengül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mistycal forest: Információk.   

Vissza az elejére Go down
 
Mistycal forest: Információk.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kávészünet :: Szerepjáték-
Ugrás: