Fórum
 
PortalHomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Gotrazma: Információk

Go down 
SzerzőÜzenet
lillaclub
Admin
avatar

Age : 19

TémanyitásTárgy: Gotrazma: Információk   Kedd Szept. 03, 2013 3:55 am

Egy idegen bolygón játszódó játékról fogok beszélni. Pontosabban 2 emberlakta idegen bolygón játszódón. Furcsa módón az égitestek ugyanabban a csillagrendszerben vannak. Az egyik bolygó Higteniel elképesztően fejlett technológiával rendelkezik. Egy császár uralma alatt áll, aki a békét hirdeti, mégis nagyban erőlteti a háborút a másik bolygó ellen. Ugyanis a 2 bolygó háborúban áll egymással már évezredek óta. Még sincs egyetlen halálos áldozat sem följegyezve. Mivel a két nép megbecsüli egymást még az örökös harc ellenére is. Így csak hadifoglyok születtek. A foglyokon kísérleteket végeznek. Még sem olyan nagyon becsülik egymást, mint hihettük az elején. Csupán túl értékes a másik fél embereinek kikísérletezhető teste. Sokszor rabszolgákat csinálnak az elfogottakból. Még egy dolog. Egy halálos áldozat sincs FÖLJEGYEZVE. Sokan meghaltak a harcokban, de a neveiket hadifogolynak írták be mindkét bolygón.  A 13 éves gyermekeket Higteniel-en egy vizsgálat alá vetik. Egy vizsgálat alá, ami kimutatja, hogy a Gotrazma jelen van-e bennük. A Gotrazma nem más, mint egy különleges erő, ami a fent említett korban jelenik meg először az emberekben. Ez az erő a használóját azzal a képességgel ruházza fel, hogy képes a kezéből egy színes energiaszalagot kilőni. A szalagot bármilyen alakba lehet formázni. De ez persze komoly erőfeszítést igénylő folyamat megidézni és fenntartani a neon színű csíkot. A szalagoknak van egy amolyan ”természete”. Ami nem mást jelent, mint hogy egy különleges tulajdonsággal rendelkezik. Pl: láthatatlan. De mindenféle lehetséges mondjuk, hangokat utánoz vagy, mint egy felvevőszalag működik.  Higteniel-en eléggé szigorú társadalmi rendszer van jelen. A rend és a fegyelem a legfontosabb. A szegényebb emberek számára a gazdagságos vezető egyetlen utat a Gotrazma jelenti. Ugyanis az ilyen erővel bíró gyermekek, ha belépnek, a seregbe a családjuk számára igen sok pénzt keresnek. Nagyon megbecsülik ezt a hatalmat és a birtoklóival kiemelten bánnak. Aki végül katona lesz, a gyerekek közül egy különleges alakulathoz kerül. Egy alakulathoz, ami kiképzi a gyerkőcöket elit harcosokká, akik a másik bolygón harcolnak. Az alakulat neve Klisnen. Ez az egység egy űrhajót birtokol, amit Eagle-nek neveztek el és otthonul szolgál a tagjai számára.
másik bolygón harcolnak. Az alakulat neve Klisnen. Ez az egység egy űrhajót birtokol, amit Eagle-nek neveztek el és otthonul szolgál a tagjai számára.


A másik bolygó neve Flokasdra. Ez a hely merőben eltér Higteniel-től. Itt nem olyan fejlett, de mégis nagyon ”futurisztikus” technológia van jelen. Az itteni emberek sokkal inkább számítanak ”természeti” népnek. Sokkal több növény és állatfaj található ezen a bolygón és végtelen rengetegek teszik ki a bolygó területének a nagyját. Számunkra mesebeli állatfajokkal és növényfajokkal lépten-nyomon összefuthat az ember. Itt egy császárnő kezében van a hatalom, aki a népével kegyesen bánik. Legalábbis ő kegyesen bánik… a hivatalnokok nem. Mivel nem tudja az egész népet felügyelni pár képviselőt kijelölt, hogy bizonyos területeket vezessenek. Van egy-két jólelkű közöttük, de a legtöbb csak magára gondol. Ezért az egyszerű nép gyakran szenved a képviselőktől. Kitört egy kisebb lázadás is egyszer, de gyorsan leverték a varázskatonák. A varázskatonák nem mások, mint Gotrazmával bíró emberek. Csak a köznép átnevezte őket. Mert Flokasdra-n is jelen van ez az erő. Csakhogy itt már sokkal többet tudnak a hatalom mibenlétéről ezért a használói is sokkal képzettebbek a Higteniel-i társaiknál. Az itteni harcosok számára készült egy szérum, ami képes az erőszalagukból egy második különleges erőt kihozni. Ennek köszönhetik a technológia lemaradás mellet is képesek jól tartani magukat a háborúban. Az itteni gyermekeket is 13 éves koruktól sokkal keményebben edzik mint a másik bolygón. Ugyanúgy egy alakulathoz kerülnek. Az alakulat neve pedig: Uzterna. Az egységnek van egy különleges űrhajója Bessy amin élnek és tanulnak az osztag tagjai.


A karakterek ebbe a témába kérném elkészíttetni. Az újításokat is itt fogom közölni.

lillaclub
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
komakun

avatar

Age : 26

TémanyitásTárgy: Re: Gotrazma: Információk   Kedd Szept. 03, 2013 4:32 am

Név: Sezanne Blood

Kor: 16 év

Bolygó: Flokasdra

Gotrazma jellege: Képes a Gotrazmáját rákapcsolni más emberek testére is irányítani az áldozatai mozdulatait.

Kép róla:

Külső tulajdonságok: Sezanne egy gyönyörű 156cm magas lány. Hosszú kék hajába rózsákat szokott fonni. Bal karján van egy cseresznyevirág szirmot ábrázoló tetoválás. Általában finom selyemruhákban jár vagy valamilyen kosztümöt ölt magára.

Belső tulajdonságok: Sezanne egy finom és udvarias lány. Általában legalábbis. Amikor úgy érzi, a szép szó már nem működik, igazán erőszakosan viselkedik. Kimondja, amit gondol, és nem érdekli, ki mit gondol róla. Gyakran bezárkózik és festeget vagy videojátékkal játszik. Szereti a csípős ételeket és azokat a napokat, amikor annyit aludhat, amennyit csak akar. Rajong a klasszikus zenéért és az állatokért.

Háttértörténet: Sezanne egy gazdag családba született. Unalmas életet élt mindig kikívánkozott az utcára hogy játszhasson a többi gyerekkel. Szülei nem engedték ezt neki ezért magányosan kellet töltenie a napjait. Nem merte kimondani a véleményét semmiről. Ám egy napon egy fiút talált a szobájában mikor felkelt. Láthatóan egy utcagyerekkel volt dolga. Nem szólt semmit az idegenről az őseinek, hanem inkább meghallgatta mi járatban van és adott neki enni. A Zed nevű fiú minden nap eljött hozzá és játszott vele. Beszélgettek mindenféle dolgokról és a felnőttek bolondságáról. Megesküdtek egymásnak hogy megállítják a háborút, ami a 2 nép között folyik évezredek óta. Mert Zed Higteniel-ről való volt. Hadifogoly lett, de sikerült megszöknie. Egy nap mikor együtt játszottak a narcisztikus apa berontott a szobába és elképesztő dühvel kezdet el kioktatni lányát a kapcsolatok fontosságáról. Mert milyen színben tűnne fel ő, ha kiderülne, hogy a lánya egy csavargóval játszik? De nem tette ki a fiú szűrét, mert megtudta, hogy egy szökött fogoly. Hanem egy napig eljátszotta a megbocsátást aztán ráhívta a gyermekre a rendőrséget. Sezanne teljesen összetört és elhatározta, hogy beáll a seregbe majd és visszaszerzi Zed szabadságát valamilyen hőstettel. Amikor pedig kiderült hogy Gotrazmája is van mégjobban megerősödött benne ez a szándék és egy jó katonává vált.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
lillaclub
Admin
avatar

Age : 19

TémanyitásTárgy: Re: Gotrazma: Információk   Pént. Szept. 13, 2013 11:28 pm

Név: Helito Zero

Kor: 16 év

Kép róla:Bolygó: Flokasdra

Gotrazma jellege: Képes beleirányítani egy fémből készült fegyverbe, amitől a tárgy képessé válik átvágni a legkeményebb dolgokat is. Másik képessége lehetővé teszi számára, hogy a Gotrazmáját tűzzé változtassa.

Külső tulajdonságok: Helito egy szemüveges kékes-fekete hajú magas (pontosan 178cm-es) fiú. A szeme színét az ametiszthoz lehetne hasonlítani. Elég régimódian, viktóriániusan öltözködik. Kedvenc ruhadarabja egy kabát arany gombokkal és egy rejtett rekesszel ahová a kardját és késeit rejtheti. Szemüvegekből több féleszínűt is tart magánál (egy másik rekeszben) amiket gyakran cserélget hangulatától függően.

Belső tulajdonságok: Helito elég csöndes típus. Az a fajta ember, aki nem túl gyakran beszél, de amikor kinyitja a száját nem tart magában semmit. Azaz őszinte és szókimondó. Okos, de az eszét általában saját céljai elérésére használja fel. Tisztában van a korlátaival és igyekszik mindig reálisan látni a helyzetet. Szereti a harcot és az izgalmakat, emellett nagy örömét leli mások titkainak kifürkészésében és a főzésben. Nem alakít, ki rögtön véleményt az emberekről inkább jobban megismeri, őket mielőtt ítélkezne felőlük. Ha valakiről jó véleménnyel van, akkor eléggé barátságos és igazán segítőkész, de ha az illető személy nem keltett benne rokonszenvet elutasító.

Háttértörténet: Helito Flokasdrának egy távoli körzetében látta meg a napvilágot egy szeles tavaszi napon. Épp akkor, amikor az első Helito virág (Flokasdrán őshonos fehér színű virágfajta) kibontotta szirmait. A technológiai botanikusként dolgozó anyja ezért természetesen a virágról nevezte el a fiát. 3 hónappal ezelőtt egy balesetben elhunyt szintén botanikus apjáról már kicsi kora óta folyamatosan áradozott az összetört szívű, a tragédián továbblépni nem képes anyja. Az apja mására akarta nevelni egyetlen gyermekét ezért csak olyan dolgokat csinálhatott, amiket a már nem élő szülője szeretett. Persze ezért teljesen megutálta az ilyen dolgokat, de az anyukája kedvéért Helito eljátszotta az érdeklődést. Éjszakánként titokban ellógott otthonról és a közeli erdőben sétálgatott. Ott egy teliholdkor, összefutott egy férfival, aki éppen kardvívást gyakorolt. Egy ideig csak figyelte az idegent majd pár perc múlva odament hozzá és gyermeteg hangon megkérdezte, hogy ”Azt, amit maga csinál, egyszer én is megtanulhatom?”. Az idegen erre nevetett egyet és elkezdett beszélgetni az akkor még csak 7 éves Helito-val. Majd elkezdett neki kardvívó mozdulatokat mutogatni. A fiú készségesen ismételte a mozdulatokat a kis fakarddal, amit a, mint kiderült Treztor nevű idegen faragott neki. Éjszakáról-éjszakára minden éjjel ellátogatott az erdőbe vívni tanulni. Hamarosan igazi mesterré vált és dobókésekkel is gyakorolni kezdett. Treztor emellett közelharcra és egy rég elfeledett mesterségre, a harcművészetre is kitanította. Mire 13 éves lett és elérkezett a Gotrazma vizsgálat ideje elképesztően erős lett. Amikor pedig megtudta, hogy még a neon csíkok hatalmával is jelentkezik nagyon erősnek érezte magát. Mielőtt belépett volna a kiképzőtáborba még egyszer ellátogatott Treztor-hoz és legyőzhetetlennek vallotta magát. A férfi erre kihívta párbajra Helito-t és könnyűszerrel legyőzte a fiút. Innentől fogva mindig igyekezett reálisan látni a dolgokat és a határai és a képességei ismeretében hozni következtetéseket. A seregben a kiképzőosztag legjobbja volt és kitüntetéssel eleve tiszti ranggal lépett be igazán a katonák közé
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Gotrazma: Információk   

Vissza az elejére Go down
 
Gotrazma: Információk
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kávészünet :: Szerepjáték-
Ugrás: